WERKWIJZE

Een tuin is niet alleen een stuk(je) grond aan of rondom de woning, maar is veel meer dan dat. De tuin vormt het visitekaartje van de woning maar het is ook een stuk buiten-leefgebied wat rust en ruimte biedt in uw vrije tijd. Ik vind het dan ook belangrijk om het buiten-leefgebied (exterieur) te verbinden met het binnen-leefgebied (interieur). 
Als ik begin met het ontwerpen van de tuin, kijk ik ook naar de architectuur van de woning en de omgeving. De keuze van de materialen sluiten hierop aan. De materialen waar ik mee werk zijn puur in de basis en de tijdloze vormgeving vormt een uitgangspunt in het ontwerp. 

 

Tijdens een oriënterend gesprek vertelt u mij uw wensen en bekijken we samen de mogelijkheden. Dit is gesprek is geheel vrijblijvend. In dit gesprek gaan we kennis maken met elkaar en bespreek ik graag de wensen, buiten-leefgewoonten, eisen en voorkeuren voor de desbetreffende buitenruimte. Wil je een afbeelding laten zien van een tuinontwerp dat je aanspreekt, is dat uiteraard geen probleem. Ter plekke bekijk ik de buitenruimte, zodat ik een goed beeld krijg van de mogelijkheden. Indien nodig, meet ik de buitenruimte en/of blijvende tuinmeubelen alvast op. 

Betreft het een tuinontwerp voor een nieuwbouwwoning, dan kom ik ook bij je thuis en werk ik vanuit de bekende gegevens van de aannemer/architect. Na dit bezoek ontvang je een offerte van mij. Nadat de offerte is goedgekeurd ga ik voor je aan de slag. Na het opmeten van de belangrijkste maatvoeringen en een inventarisatie, ga ik aan de slag met het maken van een moodboard, deze presenteer ik, en voelt de gekozen sfeer als een droomtuin, ga ik het plan verder uitwerken. Daarna kom ik het definitieve voorstel presenteren bij jou thuis. 

 

Binnen een straal van 20 km vanaf Rosmalen worden er geen reiskosten verrekend. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,30 ,- per gereden kilometer. Indien de totaal gereden afstand groter is dan 100 kilometer, dan wordt er een reistijdvergoeding in rekening gebracht van € 25,- per uur.

Specialismen

 Moodboards
 Stadstuinen

✓ Moderne tuinen

✓ Onderhoudsvrije tuinen

✓ Beplantingsplannen

✓ Materiaalplannen

✓ Armatuurkeuze

Tuinmeubelkeuze 

Afstyling