WERKWIJZE

Ik start altijd met een oriënterend gesprek. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. In dit gesprek gaan we kennis maken met elkaar en bespreek ik graag de wensen, leefgewoonten, eisen en voorkeuren voor de desbetreffende ruimtes. Wil je een afbeelding laten zien van een interieur dat je aanspreekt, is dat uiteraard geen probleem. Ter plekke bekijk ik de woning, zodat ik een goed beeld krijg van de mogelijkheden van de ruimte(s). Indien nodig, meet ik de ruimte(s) en/of de meubels alvast op. Is er een plattegrond van de woning aanwezig, neem ik daar graag ook een kopie van mee.

Betreft het een interieuradvies voor een nieuwbouwwoning, dan kom ik ook bij je thuis en werk ik vanuit de plattegrondtekeningen en brochure van de aannemer/architect. Na dit bezoek ontvang je de offerte. Nadat de offerte is goedgekeurd ga ik voor je aan de slag.

Gedurende het proces zal ik regelmatig contact opnemen. Klopt de gekozen sfeer? Zijn de kleurkeuzes en materiaalkeuzes naar wens? Deze keuzes licht ik graag toe en jij geeft aan wat je er van vindt. Op basis van dit tussengesprek werk ik mijn plannen verder uit. Daarna kom ik het definitieve voorstel presenteren bij jou thuis.

 

Binnen een straal van 20 km vanaf Rosmalen worden er geen reiskosten verrekend. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,30 ,- per gereden kilometer. Indien de totaal gereden afstand groter is dan 100 kilometer, dan wordt er een reistijdvergoeding in rekening gebracht van € 25,- per uur.

Specialismen

 Moodboards
 Indelingsplattegronden op schaal
 Kleurenplan
Materiaalplannen
✓ Meubelplannen
 Verlichtingsplannen
 Maatwerk interieurelementen
 Sanitair advies
 Styling advies