Voor een gezin, bestaande uit 6 personen, heb ik een prachtig interieur mogen ontwerpen voor een 4-laagse stadswoning in Rosmalen. Er zijn natuurlijke materialen gebruikt en het kleurenpalet is warm en rustig geworden. Het totaalbeeld oogt chic en in balans. De keramische visgraat vloer brengt dynamiek aan het geheel en de en-suite kastenwand splitst de ruimte op in tweeën. 
Klik op de afbeelding om meer van het project te kunnen zien. 

Voor een pubermeid van toen 15 jaar heb ik een slaapkamer mogen ontwerpen. Ze wilde graag warme kleuren en natuurlijke materialen terug laten komen in het ontwerp. Een visgraat PVC-vloer mocht echt niet ontbreken! De maatwerkkast is gemaakt van plaatmateriaal wat oogt als leer, heel stoer! De teddystof van het bankje voelt lekker warm aan en nodigt uit om lekker op te chillen. 
Klik op de afbeelding om meer van het project te kunnen zien.  

Voor een gezin, bestaande uit 4 personen, heb ik een super tof interieur mogen ontwerpen voor de begane grond en een indeling voor de eerste verdieping. De keuken en de badkamer springt er voor mij uit qua materiaalgebruik en belijning. De strakke lijnen in de keuken zijn doorgetrokken in het materiaal (verticale zijden draden) en de grote tegels in de badkamer met marmermotief (onyx) stralen luxe uit!
Klik op de afbeelding om meer van het project te kunnen zien.